Puppyconsulten

Puppybegeleiding op maat voor uw pup!

Puppyconsulten zijn te vergelijken met die van het consultatiebureau voor kinderen. Het doel is om  samen met u de groei en ontwikkeling van uw pup op medisch gebied in de gaten te houden. Er zullen bij elke controle diverse onderwerpen besproken en nagekeken worden: o.a. oren, ogen, gebit, huid/vacht, voeding, gedrag en socialisatie. Wij adviseren puppyconsulten op 3, 4, 5, 6, 8, 10 maanden leeftijd en een laatste op 1 jarige leeftijd.

Wat zijn de voordelen van puppyconsulten?
– De groei en ontwikkeling worden maandelijks gecontroleerd
– Uw pup zal er aan wennen om onderzocht te worden
– We bouwen op een positieve manier een goede band op met uw pup
– Juiste advies en informatie
– U kunt terecht met al uw vragen

Door wie worden puppyconsulten gegeven?
Paraveterinair Dianne van den Heuvel en Babs de Roon.

Wat zijn de kosten van deze begeleiding?
Als kennismaking zal het eerste consult gratis zijn, de overige consulten bedragen € 12,50. Neemt u puppyvoer bij ons af dan is de gehele begeleiding gratis! Wij verkopen puppyvoer van de merken Royal Canin en Sterkliniek.

Tot ziens met uw pup!

Hieronder het verhaal van Singha:

“Vorige week met Singha (Duitse Herder, teefje, 1 jaar) voor haar eerste jaarlijkse controle bij DAP SD geweest en dankzij de puppyconsulten verliep dit prima! Mijn vorige Duitse Herder moesten we met drie man vasthouden voor haar cocktail. Singha komt kwispelend binnen, springt uit zichzelf op de tafel en vindt alle onderzoeken prima. Toen Singha pup was ben ik wekelijks en daarna maandelijks met Singha bij DAP SD langsgeweest voor een puppyconsult: op de tafel, tandjes kijken, oortjes kijken en natuurlijk de brokjes als beloning. En dit voor een gereduceerd spreekuurtarief. Dankzij de vriendelijke begeleiding van Dianne, de dierenartstassistente die de puppyconsulten uitvoert is Singha een hond die relaxed, met zelfvertrouwen en met plezier de dierenarts bezoekt. Bedankt DAP SD!”

Puppyconsult Singha