Dierenartspraktijk in Zeeland

Welkom op de website van Sterkliniek Schouwen-Duiveland. Schouwen-Duiveland is een eiland gelegen in de mooie provincie Zeeland. Wij zijn een dierenartspraktijk voor gezelschapsdieren met twee vestigingen. Onze hoofdlocatie is gevestigd in Zierikzee, daarnaast hebben we een goed uitgeruste kliniek in Burgh-Haamstede.

Ons enthousiaste team van dierenartsen en assistentes staat altijd voor u klaar. Overdag hebben we ruime openingstijden en op de meeste dagen is er ook een avondspreekuur. Daarnaast zijn we ’s nachts en in de weekenden en op feestdagen ten alle tijden te bereiken voor spoedgevallen. Wij vinden het belangrijk om samen met u als eigenaar te beslissen over de beste zorg voor uw dier. Hiertoe nemen we voldoende tijd en aandacht voor u en uw huisdier.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten diergeneeskundige zorg: van eenvoudige tot meer complexe problemen. Binnen onze praktijk beschikken we over moderne apparatuur om uw huisdier zo goed mogelijk te kunnen helpen. Zo bieden we uitgebreide bloed- en urineanalyse, ontlastingsonderzoek, röntgenonderzoek, echografisch onderzoek, endoscopie, laparoscopie, tandheelkundige zorg en kunnen we microscopisch onderzoek uitvoeren. Tijdens operaties maken we gebruik van gasnarcose en wordt uw dier continu gemonitord via hartbewaking.

Onze dierenartsen en assistentes gaan regelmatig op nascholing om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe kennis en ontwikkelingen van het vak. Diergeneeskundige kwaliteit, prettig samen werken, van elkaar leren en elkaar helpen staat bij ons hoog in het vaandel.

Landbouwhuisdieren en paarden worden behandeld door onze collega’s van Dierenartsencombinatie Overschelde (DAC). Een team van vijf geborgde rundveedierenartsen en een erkende paardenarts staat voor u klaar. Zij worden ook ondersteund door enthousiaste en ervaren assistentes. Dierenartsencombinatie Overschelde werkt vanuit drie vestigingen over de gebieden Walcheren, Noord- en Zuid-Beveland en Schouwen-Duiveland.

Voorkant praktijk

Zierikzee – Klik op de foto voor routebeschrijving

Burgh Haamstede

Burgh Haamstede – Klik op de foto voor routebeschrijving