Extra maatregelen met betrekking tot het Coronavirus!

De komende periode willen wij u en uw huisdier zo goed mogelijk blijven helpen. Door alle maatregelen om het Coronavirus in te perken worden het uitdagende weken, wij willen u dan ook vragen om begrip te tonen voor mogelijk langere wachttijden.  Toch willen we als team de service proberen te bieden, die u van ons gewend bent.

Wij willen proberen zo weinig mogelijk mensen in 1 ruimte te krijgen, dit betekent dat wij geen dubbele spreekuren meer gaan draaien in Zierikzee, daarvoor gaan we nu meer afspraken in Burg-Haamstede plannen.

Vanwege deze maatregelen kan het zijn dat u door een van onze assistentes naar een afspraak in Burg-Haamstede word verwezen, vanaf vrijdag 20 maart gaan wij dan ook extra open in Burg-Haamstede ( zie openingstijden)!

We hanteren de onderstaande regels, zodat wij u veilig kunnen blijven helpen:

  • Wij volgen de hygiënevoorschriften van het RIVM.
  • Houd ruime afstand tot andere wachtenden, lukt dit niet, wacht dan buiten of in de auto nadat u bent aangemeld.
  • Alleen pin/creditcard betalingen.
  • We vragen u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. In de wachtkamer en spreekkamers mogelijkheid tot het ontsmetten van de handen.
  • Wij zullen het contact met de diereigenaar tot het minimum beperken (geen handen geven en aanraking vermijden).
  • Indien mogelijk maximaal 1 eigenaar als begeleider van uw huisdier, de assistente zal zoveel mogelijk van u overnemen in samenwerking met de dierenarts.
  • Afspraken worden ruimer gepland, dit om te zorgen voor minder drukte in de wachtkamer.
  • Open spreekuren vervallen en er word uitsluitend op afspraak gewerkt.
  • Wij vragen u om medicijnen en voer te bestellen via de e-mail, telefoon of WhatsApp (06-86860812), zodat wij het voor u klaar kunnen zetten. Tegen een kleine vergoeding bieden wij ook de service om de bestelling op te sturen of te bezorgen.

Wij willen u  vragen om voor vervanging te zorgen wanneer u klachten heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, totdat u klachtenvrij bent. Misschien dat er iemand anders met uw dier kan komen als het nodig is en anders vragen wij u om contact op te nemen om de afspraak te annuleren. We hopen dat met al deze maatregelen Nederland snel door de coronacrisis komt en wensen iedereen veel sterkte en gezondheid.