Maatregelen omtrent het Coronavirus

De komende periode willen wij u en uw huisdier zo goed mogelijk blijven helpen. Door alle maatregelen om het Coronavirus in te perken worden het uitdagende weken, wij willen u dan ook vragen om begrip te tonen voor mogelijk langere wachttijden.  Toch willen we als team de service proberen te bieden, die u van ons gewend bent.We willen proberen zo weinig mogelijk mensen in 1 ruimte te krijgen. Dit betekent dat wij momenteel geen dubbele spreekuren meer draaien in Zierikzee. Daarom gaan we nu meer afspraken in Burgh-Haamstede plannen. Het is dus mogelijk dat u door een van onze assistentes naar een afspraak in Burgh-Haamstede wordt verwezen.Verder hanteren we de onderstaande regels:
  • Wij volgen de hygiënevoorschriften van het RIVM.
  • Houd ruime afstand tot andere wachtenden, lukt dit niet, wacht dan buiten of in de auto nadat u bent aangemeld.
  • Alleen pin/creditcard betalingen.
  • We vragen u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. In de wachtkamer en spreekkamers mogelijkheid tot het ontsmetten van de handen.
  • Wij zullen het contact met de diereigenaar tot het minimum beperken (geen handen geven en aanraking vermijden). We houden ten alle tijden 1.5 meter afstand van elkaar.
  • Er mag maximum 1 eigenaar meekomen naar de afspraak als begeleider van uw huisdier, de assistente zal in de spreekkamer zoveel mogelijk van u overnemen in samenwerking met de dierenarts.
  • Afspraken worden ruimer gepland, dit om te zorgen voor minder drukte in de wachtkamer.
  • Open spreekuren vervallen en er word uitsluitend op afspraak gewerkt.
  • Huisvisites (ook voor euthanasie van uw dier) zijn momenteel niet of beperkt mogelijk.
  • Wij vragen u om medicijnen en voer te bestellen via de e-mail, telefoon of WhatsApp (06-86860812), zodat wij het voor u klaar kunnen zetten. Tegen een kleine vergoeding bieden wij ook de service om de bestelling op te sturen of te bezorgen.

Wij willen u  vragen om voor vervanging te zorgen wanneer u klachten heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, totdat u klachtenvrij bent. Misschien dat er iemand anders met uw dier kan komen als het nodig is en anders vragen wij u om contact op te nemen om de afspraak te annuleren. We hopen dat met al deze maatregelen Nederland snel door de Coronacrisis komt en wensen iedereen veel sterkte en gezondheid. Voor vragen mag u altijd contact opnemen: 0111-412180.