Huisdieren TV

Vanaf 21 september zijn onze Sterkliniek-dierenartsen en paraveterinairen te zien bij Huisdieren TV van SBS6! Dit wordt hét spraakmakende tv-programma voor hondenbaasjes, poezenpersoneel en alle andere dierenliefhebbers.

Frank Derijcke, Romy Koldenhof, Bob Carrière, Kristel de Munnik

Wekelijks krijgt de kijker informatie en vermakelijke thema’s voorgeschoteld. Presentatoren Frank Derijcke en Romy Koldenhof stellen al hun vragen aan, onder andere, onze dierenartsen. Dit geeft u een unieke kijk in onze Sterklinieken.

Mis het niet! Vanaf 21 september komt het programma op zaterdag om 16:00 uur op televisie bij SBS6. Op zondag volgt er een herhaling om 13:00 uur.

Een uniek voorproefje is te lezen in ons komende uitgave van SterK. magazine die eind deze maand uitkomt! Kijk hier vast de trailer van Huisdieren TV.